Mirë se vini në Happygarden .Kjo faqe është krijuar për të sjellë njerëzit me hobi samegreen më afër së bashku. Unë jam më së shumti dhe me pasion të interesuar nga plantgroups specifike të tilla si hostas, irises dhe ditë-zambakëve. Kohët e fundit kam shtuar edhe poppies dhe peonies.
Qëllimi është për të sjellë së bashku të tjera plantlovers toexchange ide apo për të shitur bimë. Unë jam një kopshtar hobi dhe unë do të doja të exchangeor bimë shitur. Ai vijon se nuk duhet të jetë një listë e pritjes nganjëherë për shkak se kërkesa aregreater se furnizimit.
Ju mund të kërkoni në listën off mbledhjen time të plotë ose përmes adresën time të kontaktit ose ajo mund të shkarkohet nga këtu: Çmimi:
 Hemerocallis
Hosta
Iris 
kombëtare en furnizimet ndërkombëtare